Пребарајте низ понудата на Елинор според вашите потреби...

Намена:

Тип на недвижност:

Максимум Цена:

Локација:

Шифра: 1233 понуда: Стан за продажба.
Краток опис:

Odlicen stan,komplet opremen so stvari. Станот е на 4 спрат со 2 спалнa/и. Со. Новоградба. Локација: Vo blizina na "stara Gradinka",odlicno i mnogu mirno mesto za ziveenje. населба: Tetovcanka, во Tetovo.

Квадратура: 80m2

Цена: 45000E
Elinor provides translation for the offers in:
Елинор се наоѓа на улица Маршал Тито, спроти градскиот пазар во Тетово. За повеќе информации слободно посетете не.
Партнери и соработници: