Пребарајте низ понудата на Елинор според вашите потреби...

Намена:

Тип на недвижност:

Максимум Цена:

Локација:

Локација на Elinor
Агенцијата за промет со недвижности “ЕЛИНОР” се наоѓа на најпрометната улица во градот “ИЛИРИјА” (поранешна Маршал Тито),спроти Градскиот Пазар,измеѓу ресторантот “СЕНАТОР” и АЛфА-БАНК во Тетово.

Располагаме со големи канцеларии од кои главната канцелариjа од 40m2,и помошната канцеларија која служи исклучиво за преговори во дискреција, просторија од 15m2.Сите простории се климатизирани,и наместени во прекрасен амбиент прилагоден за потребите на клиентите.
Elinor provides translation for the offers in:
Елинор се наоѓа на улица Маршал Тито, спроти градскиот пазар во Тетово. За повеќе информации слободно посетете не.
Партнери и соработници: